open2023

Tuin van Annie en Piet Hoogenboezem

 

Tuin open op zaterdag 29 juli 2023  van 11.00 tot 16.00 uur.
 

 

Liesveld 11, 3381 DB Giessenburg

 

Een grote tuin vol met kleur en mooie kunst. Annie en Piet besteden veel zorg aan de mooie borders in de tuin. Geniet ook van het uitzicht op de mooie vijver.

 

De tuin bestaat uit drie delen. De ontworpen tuin ligt achter het huis en bevat een grote variëteit van bloeiende vaste planten, kleine struiken en enkele bomen. In het midden een vijver met een  overdekte veranda. Aansluitend is er een weitje met kippenhok en fruitbomen, de boomspiegels zijn beplant met bloemen. Van de wei kunt u een parkachtig gedeelte inlopen, een laantje voert u langs een groot assortiment aan planten, bessenstruiken, bomen, een composthoop, bakken met bloemen, moerassequoia’s, enz. treft u in juni al veel bloeiende bloemen aan in tuin en park, in juli staan waarschijnlijk ook de floxen te bloeien en is het nog overweldigender. Tuin, weitje en park zijn bij elkaar ….. m2. Uiteraard kunt u op het terras genieten van het uitzicht over de polder van de Alblasserwaard.

 Telefoonnummer____________: 0184 651760 Toegankelijk rolstoel_________ : Beperkt Toegangsprijs ______________: Nee, evt. gift voor goed doel Gelegenheid voor consumptie  _: Ja Toilet _____________________: Ja Planten te koop ____________  : Nee

 

 

 

 

 

 Afbeelding